Tégy ma magadért!

Harmónialiget

Bemutatkozás

Rácz Beatrix

pszichológus, coach

képzésben lévő családterapeuta

racz.beatrix@harmonialiget.hu

 

 

Örülök, hogy itt vagy! Ez azt jelenti, hogy fontos számodra az önismeret, teszel magadért és a lelki egészségedért. Ez máris egy közös pont bennünk.

Rácz Beatrix vagyok, pszichológus, coach, képzésben lévő családterapeuta, a Harmónialiget alapítója. Ugyanakkor, gyermekkorom óta önmagamat és másokat megismerni vágyó, útkereső, titkon idealista és örök álmodozó.

2014-ben – a közszférát magam mögött hagyva – azért indítottam el a Harmónialigetet, hogy mindazok beszélgető partnere legyek, akik úgy érzik, életük egy pontján elakadtak, szeretnének ezen változtatni és szívesen tovább lépnének.

Ebbe az irányba saját életem nehézségei vittek. Az önismeret útját járva számos módszert kipróbáltam már, és teszem ezt ma is, hogy minél szélesebb perspektívából szemlélhessem a világot. Tanulok, fejlődök, változok és formálódok magam is. 

 

 

 

Munkámban közel áll hozzám a személyközpontúság, a rendszerszemlélet és a holisztikus attitűd, mellyel igazodni tudok a Te tempódhoz, személyiségedhez, így támogatva Téged életed egy szakaszán. 

Fontos számomra, hogy nehézségeidre más szemszögből is képes legyél rálátni, felismerd elakadásaidat, megtaláld magadban a változáshoz szükséges erőforrásokat és mindezt lehetőségeiddel összehangolva tovább tudj lépni. A célok elérése mellett nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy megerősödj és a jövőben könnyebben helyt tudj állni kihívást jelentő helyzetekben.

Hiszek a kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködésben, a folyamatos önismereti munka fontosságában és hiszek a tudásom folyamatos bővítésében. Mindezek ellenére a tapasztalatot mégsem években, bizonyítványokban mérem, hanem élményekben, érzésekben, pillanatokban…

Szeretettel kísérlek utadon!

Rácz Betti

Szakmai tagságok
  • Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság  (tag)
  • Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület (tag)
  • Magyar Családterápiás Egyesület  (tag)
  • Magyar Csoportdinamikai és Szervezetdinamikai Egyesület (tag)
  • Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetsége  
  • Debreceni Coach Club – DCC (tag)
Tanulmányok, végzettségek:

Autogén Tréning – Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület (az egyesület honlapja) – folyamatban 

Családterapeuta – Magyar Családterápiás Egyesület (MCSE honlapja) – folyamatban 

Pszichológus – Pszichológiai tanácsadás és beavatkozás mesterszak (Pszichológia MA) – Babes-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és  Neveléstudományok Kar Alkalmazott Pszichológia Intézet (BBTE PSZICHOLÓGIA)

Viselkedéselemző (Pszichológia BA) – Babes-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és  Neveléstudományok Kar Alkalmazott Pszichológia Intézet (BBTE PSZICHOLÓGIA                                                                                                                                       

Szomatodráma – (120 órás SzomatoDráma módszer gyakorlati alapképzés) – SzomatoDráma

Business- és Life Coach (160 óra, akkreditált képzés, 2014.) – In Dynamics Consulting Kft

Természetgyógyász – Nyilvántartási szám: 232387 – (ENKK – Országos Kórházi Főigazgatóság)

Életvezetési tanácsadó (224 óra, akkreditált képzés, 2013.) – Humandok Oktató- és Egészségközpont 

Minőségügyi szakmérnök – Debreceni Egyetem MK (DE MK)

Okleveles környezetgazdálkodási agrármérnök – Debreceni Egyetem MTK (DE MÉK)

Amiben segíthetek

Életvezetési nehézségek
Stresszkezelés
Önismereti kérdések
Párkapcsolati problémák
Döntési dilemmák
Családon belüli konfliktusok
Gyereknevelés kérdések
Szülőség kérdései
Gyermekvállalás kérdései
Célok kitűzése
Konfliktuskezelés
Időgazdálkodás
Kommunikációs nehézségek
Karrier kérdések
Motivációvesztés

Vélemények rólam

” (…) Ő nem csak úgy simán segít majd neked, hanem ad. Ad magából. Olyan valamit, amiben benned is hömpölygő folyóvá válik újra a vitalitás. Töltődj fel Bettivel, ha segítőre van szükséged. Én biztosan ŐT ajánlom neked!”

Csete Nia

Betti egy tündér! Kedves, bűbájos és nagyon ért ahhoz, amit csinál. Én Miskolcról jártam hozzá. Nem győzők elég hálás lenni érte, hogy megtaláltam. Nagyon sokat segített nekem.

Bálint Ágnes

Mindig is zárkózott voltam, de benne az első perctől fogva megbízom, és gond nélkül megnyíltam felé. Betti egész lényéből sugárzik a kedvesség, a megértés, a szeretet, az önzetlen segíteni akarás, és mindez kiváló szakértelemmel párosul.

K. A.

Szolgáltatásaim NEM egészségügyi tevékenységek! A hozzánk fordulók lelkileg és mentálisan egészséges emberek. Módszereink nem alkalmasak pszichiátriai tünetek, súlyos pszichés betegségek, illetve bármilyen diagnosztizált pszichiátriai betegség kezelésére. Semmilyen formában nem helyettesíti az orvosi és/vagy pszichoterápiás kezelést.  Kizárólag további támogatást szolgálhatnak. Munkánk során nem diagnosztizálunk és nem alkalmazunk semmilyen gyógyszert.

Instagramos dolgaim...

@HARMONIALIGET_RACZBETTI

© HARMÓNIALIGET 2014-2021

MINDEN JOG FENNTARTVA

ADATKEZELÉS

IDŐPONTFOGLALÁS

IMPRESSZUM

KAPCSOLAT

© HARMÓNIALIGET 2014-2021

MINDEN JOG FENNTARTVA

IMPRESSZUM | KAPCSOLAT