Szolgáltatások

Gordon tréning

Hogyan neveljünk sikeres együttműködő gyereket? A világszerte nagyra értékelt GORDON MÓDSZER, az emberi kapcsolatokat alapjaiban elemzi és alakítja, mely Dr. Thomas Gordon amerikai pszichológus nevéhez fűződik, aki könyveiben az emberi érintkezés minden területét feldolgozta.

Magyarországon közel félmillióan ismerik kapcsolati filozófiáját. Eredményes nevelésre tanít szülőt és tanárt – hatékony vezetésre kis –és nagyfőnököt – kölcsönösen boldog együttélésre a párokat. Bárkit, aki jobb kapcsolatokat akar maga körül. Ez egy megoldásközpontú, pozitív kommunikációs módszer, mely az igények tudatosítására és kielégítésére, az érzelmek felvállalására, önmagunk és egymás tiszteletére épít.

A Gordon kommunikációs és kapcsolati készségek valóban működnek, világszerte sok ezren alkalmazzák nap, mint nap.

A tréningek élményalapúak, az ismertetett eszközök a sok gyakorlat során mindennapi készségeddé válhatnak.

 

Induló tréningek és további információ: Hamarosan

Szolgáltatásaink NEM egészségügyi tevékenységek! A hozzánk fordulók lelkileg és mentálisan egészséges emberek. Módszereink nem alkalmasak pszichiátriai tünetek, súlyos pszichés betegségek, illetve bármilyen diagnosztizált pszichiátriai betegség kezelésére. Semmilyen formában nem helyettesíti az orvosi és/vagy pszichoterápiás kezelést.  Kizárólag további támogatást szolgálhatnak. Munkánk során nem diagnosztizálunk és nem alkalmazunk semmilyen gyógyszert.

© HARMÓNIALIGET 2014-2020

MINDEN JOG FENNTARTVA

ADATKEZELÉS

IDŐPONTFOGLALÁS

IMPRESSZUM

KAPCSOLAT

© HARMÓNIALIGET 2014-2020

MINDEN JOG FENNTARTVA