Az alábbi bejegyzésben összegyűjtöttem a sikerrel  kapcsolatban 10 olyan idézetet, amelyek inspirálólag hatnak majd rád. Segítenek, hogy közelebb juss a célodhoz. Ha kíváncsi vagy, olvass tovább és oszd meg velem a személyes kedvenceidet.

career-479578_1280

Ha megkérdezünk tíz embert arról, mit jelent számára a siker, akkor elképzelhető, hogy tíz különböző választ kapunk majd. Számomra is sokféle siker létezik.

Például az, amikor meghaladom önmagam és legyőzöm a félelmeimet. Valami olyasmi ez, hogy tudatába kerülök saját gyengeségeimnek és éppen ebből fakad majdan az erőm.

Vagy siker az, amikor visszajelzéseket kapok egykori vagy épp leendő klienseimtől, akik arról számolnak be milyen bravúrokat hajtottak végre az életükben a támogatásommal.

De siker még az is, amikor a gyermekem boldog és elégedett arcát látom egy nehéz nap után.

Számodra mit jelent a siker? Oszd meg velem és az érdeklődőkkel!

De lássuk azt a 10 idézetet, amelyek pozitív hatást gyakorolnak majd rád.

 

1. “A siker nem egyéb, mint a túlhaladott kudarcok sorozata.” (Robert Merle)

2. “Minden vezető arra koncentrál, hogy megtalálja a helyes tervet. Értekezleteket tartanak, vitatkoznak, aggódnak, minden energiájukat “a helyes terv” kidolgozásába ölik. Pedig adott esetben valójában öt helyes terv van. Sokféle út vezet a sikerhez. Az igazi kérdés az, hogy miként veszed rá az embereket arra, hogy megtegyék mindazt, ami a terv sikeres megvalósításához szükséges. Ezen a ponton dől el, hogy nyersz vagy veszítesz. Az emberi tényező a legfontosabb.”(Henry Cloud)

3. “Ha megszólal benned egy hang, hogy “Te nem tudsz festeni” – akkor csak fess nyugodtan tovább, és a hang el fog hallgatni.” (Vincent van Gogh)

4. “A siker titka, hogy megtanuld, hogyan használd fel a fájdalmat és az örömöt ahelyett, hogy a fájdalom és az öröm használna ki téged. Ha ezt megtanulod, te tartod kézben az életedet, ha elmulasztod, kiszolgáltatod magad az életnek.” (Anthony Robbins)

5. “A hős egy hétköznapi egyén, aki az erejét arra használja, hogy kitartson a rettenetes akadályok ellenére is.” (Christopher Reeve)

girls-407685_1280

6. “Soha nem esek pánikba  ha eltévedek. Csak megváltoztatom az úticélomat.” (Rita Rudner)

7. “Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: “oké, ez a határ”. Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni.” (Ayrton Senna)

8. “Nem félek a holnaptól, mert láttam a tegnapot és szeretem a mát.” (William Allen White)

9. “Sokszor és sokat nevetni; elnyerni az intelligens emberek megbecsülését, a gyermekek ragaszkodását;  kivívni az őszinte kritikusok elismerését  és elviselni a hamis barátok árulásait; örülni a szépnek, megtalálni másokban a jót; jobbítani egy kicsit a világon – egy egészséges gyerekkel, egy parányi kerttel vagy azzal, hogy biztos lábon állva élsz; tudni, hogy legalább egyvalaki könnyebben lélegzik, mert te voltál. Ez a boldogulás, ez a siker.” (Ralph Waldo Emerson)

10. “A harcos nem attól harcos, hogy feladja, amit szeret, hanem hogy szereti, amit csinál. Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen… A jó harcos nagyon is sebezhető… Ez teszi igazán bátorrá! A harcos cselekszik, csak a bolond sír! Nincs olyan, hogy kezdet és vég, csak a tett van.” (Dan Millman)

 

Ha tetszett a bejegyzés, gyere és csatlakozz a Harmónialiget Facebook oldalához,  ahol még több érdekességet olvashatsz.

Fotó forrás: www.pixabay.com