Stresszoldás kineziológiával

Mi a kineziológia?

Egy képesség-, készség-, és személyiségfejlesztő módszer, ami egy egyedülálló módja a stressz kezelésének és a lelki egészség fenntartásának.

Egy holisztikus gyógymód, ami segíti a szervezeted felborult egyensúlyának visszaállítását és aktiválja annak öngyógyító mechanizmusát.

A kineziológia számos ága közül én az egyik legösszetettebbet, a One Brain™ módszert alkalmazom. Számos ismeretanyagot integrál magába, többek között ősi távol-keleti rendszereken alapuló tanokat, neurológiai-, szociológiai-, pszichológiai-, és természetgyógyászati elemeket is.

 

Miben segítek, mint stresszoldó?

Támogatlak testi, lelki és érzelmi egészséged megőrzésében, az öngyógyítás folyamatában, önismereted fejlődésében, életminőséged javításában, képességeid, készségeid fejlesztésében.

 

Mi a célja? Hogyan működik?

Célja stresszeid feloldása speciális korrekciós technikák segítségével.

Életed során – egészen fogantatásodtól – számos negatív hatás ér, melyek stresszt okozhatnak. Ezek blokkok formájában elraktározódhatnak és később testi, lelki tünetekként hívhatják fel magukra a figyelmedet.

Az eljárásban alkalmazott izomteszt segítségével gyengéden azonosítjuk a gondot okozó negatív érzelmeidet, majd különböző korrekciós technikákkal oldjuk ezeket a blokkokat, így helyreáll az energia egyensúlyod. A korrekciók fájdalommentesek és nagyon hatékonyak.

 

Miben segít?

• minden olyan esetben, amikor pozitív változás elérése a célod
• tanulási nehézségek
• viselkedési problémák
• önértékelési gondok
• kommunikációs problémák
• kapcsolati nehézségek
• konfliktusok
• különböző eredetű félelmek (pl. változással, változtatással kapcsolatos)
• szorongás
• stb.

 

Mennyi időt vesz igénybe a stresszoldás?

Egy oldás kb. 60-90 percig tart.

 

Hány alkalomra van szükség?

Ez mindig probléma- és egyén függő. Erről az első, személyes találkozónk alkalmával tudunk érdemben beszélni. Az egyes oldások között 3-4 hét telik el.

 

Mi történik egy oldáson?

Az első találkozás rövid beszélgetéssel indul, majd néhány mondatban bemutatom a módszert és elmondom mi fog történni az oldáson. Ezt követően beszélünk a problémádról és egy pozitív cél megfogalmazása után – amiről a továbbiakban az oldás szólni fog – hozzálátunk a “munkához”.

Az oldás során meghatározott rendszer szerint kérdéseket teszek fel, miközben enyhe nyomást gyakorolok a kinyújtott karodra. Ezt izomtesztnek nevezzük, melyen a módszer alapszik. Az izomteszt segítségével kitesztelt eredményeket/adatokat közösen átbeszéljük, majd megnézzük milyen “negatív” érzelem áll a problémád hátterében. Megkeressük a stressz forrását és oldjuk is azt speciális korrekciós technikák segítségével. Ezek a korrekciók könnyen elvégezhetőek, egyszerűek és fájdalommentesek.
Ha szükséges “házi feladatot”, úgynevezett megerősítő gyakorlatokat adok otthonra.

Tudj meg többet az izomtesztelésről ide kattintva!

Abban az esetben, ha nem tapasztalsz semmilyen változást, érdemes magadban feltenned a következő kérdéseket:

 • Vállalom-e felelősséget a saját életemért, magamért, a problémáimért? Esetleg valaki mástól várom azok megoldását?
 • Önszántamból döntöttem úgy, hogy részt veszek a stresszoldáson?
 • Az oldásban kitesztelt megerősítő gyakorlatokat a javasolt módon elvégeztem?
 • Elegendő oldáson vettem rész annak érdekében, hogy az adott problémám oldódjon?
 • Törekszem-e az életemben a változások-, új viselkedésminták-, felismerések megfigyelésére?
 • Tudok-e együttműködni a stresszoldóval, bizalommal vagyok felé?
 • Valóban ez az a módszer, amivel dolgozni szeretnék az önismeretemen? Nyitott vagyok az alternatív módszerek felé?

Ha kész vagy változtatni az életeden, vagy enyhíteni szeretnél testi-, lelki terheiden, várlak szeretettel.

Addig is, stresszmentes napokat kívánok Neked:

Rácz Beatrix
Kineziológus
Life coach
Mérnök

Magyarországon az 11/1997. (V.28.) NM rendelet alapján a kineziológia a természetgyógyászati tevékenységnek számít.

(…) kb. 6 alkalommal jártam Bettinél stresszoldáson. (…) Munkámmal és munkakapcsolataimmal voltak problémáim. Önbizalomhiánnyal, gátlásokkal küzdöttem nap mint nap. (…) Az oldás első percétől a legnagyobb biztonságban érzetem magam, így nyíltan tudtam beszélni érzéseimről. Az oldások segítenek önmagamat feltérképezni, blokkjaimat feloldani, ezáltal minden egyes találkozás után lelkileg kiegyensúlyozottabb, céltudatosabb vagyok. “Öngyógyító” munkám során Betti számomra a tökéletes SEGÍTŐ. Elhivatottságával, szakmai felkészültségével, legjobb támasz a pozitív változásokra vágyó emberek számára.

M. I.

Kedves Betti! A legutóbbi találkozásunk óta sikerült munkát találnom!!! Igaz nem kifejezetten erre a témára dolgoztunk. Az állásinterjún történt valami, ami azelőtt sohasem. Olyat mondtam és úgy viselkedtem (persze pozitívan), amin még én is meglepődtem. Ennek köszönhetően felvettek aminek rettentően örülök. Köszönöm-köszönöm-köszönöm!

P. I.

Kérj időpontot a következő elérhetőségeim egyikén!

Tel: +36 30 611 3956

Email: stresszoldas@harmonialiget.hu

A gyors és kényelmes kapcsolatfelvételhez használd az alábbi űrlapot!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Olvasd el a stresszoldással kapcsolatos írásaimat ide kattintva!

A Stresszoldás kineziológiai módszerekkel nem helyettesíti az orvosi vagy pszichoterápiás kezelést. Az oldás kizárólag további támogatást szolgálhatnak. Munkám során nem diagnosztizálok és nem alkalmazok semmilyen gyógyszert. A stresszoldás alkalmával a kliens energetikai rendszerére irányulnak az alkalmazott módszerek, technikák, segítségükkel aktiválódhat szervezete öngyógyító folyamata, hogy a testi-lelki egyensúly ismét helyre álljon.

Itt is megtalálsz:

Rólam

Rácz Beatrix vagyok, business és life coach. Mindazok beszélgető partnere, akik úgy érzik, életük egy pontján elakadtak, szeretnének ezen változtatni és szívesen továbblépnének.

Töltsd le INGYEN!

Csatlakozz a Facebookon!

Kövess az Instagram-on!

 Az egyik legszebb könyv amit valaha olvastam... ❤️🧚‍♀️✨ “Ez a könyv a félelemről és a szeretetről is szól, amelyek általában kéz a kézben járnak.” #raczbetti #harmonialiget #gyasz #elengedes #bucsu #gyonyorutortenet #fredrikbackman #ahazavezetoutmindenreggelegyrehosszabb #konyv #book #lovethisbook #regeny #mutimitolvasol #andeverymorningthewayhomegetslongerandlonger #beautifulstory #animuskiado Lábadozás. ☺️❄️#harmonialiget #raczbetti #labadozas #olvasas #konyv #erlendloe #doppler #book #reading #tarsadalomkritika #jokonyv #scolarkiado Ma esti előadás... #harmonialiget #raczbetti #eloadas #mindset #mindsetdebrecen #viztorony #csaladszuletik #eletpszichologia #debrecen
 Mert a klinikai pszichológia óra ilyen is tud lenni. Az évfolyamunk ezt kapta ajándékba az oktatótól a félév utolsó óráján. A lámpások pedig névre szóló jókívánságokkal vannak tele. Szóval ez nagyon OLYAN érzés volt gyerekek! ❤️❄️☺️ a fotot keszitette es ezert koszonet: @flor_andi_tourguide #harmonialiget #raczbetti #klinikaipszichologia #bbte #pszichologia #ajandek #karacsony #lampasok #mindenutt #gyertyafeny #psychology #university #gift #clinicalpsychology Debrecen Eye #harmonialiget #raczbetti #debrecen #instadebrecen #mik #debreceneye #oriaskerek #foter #ferriswheel #advent #koraszulottvilagnap Ma van a koraszülöttek világnapja! Kérlek Titeket, ha csak egy pillanatra is, de gondoljatok ma azokra, akik éppen most küzdenek az életükért, azokra akik küzdenek gyermekük életéért és azokra is, akik megjárták a földi poklot...

Kövess a Twitteren!


Kövess a Pinteresten is!

Kérj időpontot!

Partnerek

Pin It on Pinterest