Rólam mondták

Azon, ahogy csinálod a terápiáidat érződik, hogy szívvel csinálod. Képes vagy beleérezni – de nem bírálni. Teljes elfogadást,feltétel nélküli jelenlétet adsz és önmagadat, őszintén. Nem adsz megoldásokat, de segítesz a saját megoldások feltárásában, mindenkinél csak annyira , amennyire ő képes azt befogadni. Nem hiszem, hogy ezt lehetne tanulni, ebbe születni kell és szeretettel csinálni. Segítőként nagyon fontos, hogy rendben legyünk magunkkal, benned ez megvan.

Kovács Katalin

dúla

(…) “Egyvalaki szeretetére van szükséged, és az a valaki te vagy.”

Talán közhelyesen hangzik ez a mondat, azonban Betti segítségével rájöttem, hogy ez a boldog mindennapok kulcsa. Mióta hozzá fordultam, más embernek érzem magam, sokkal könnyedebben, magabiztosabban élem meg a mindennapok apró kihívásait. Hihetetlen kedvességgel és elfogadással fordul felém, el sem tudok képzelni Nála jobb kineziológust. Nagyon sokat köszönhetek neki, és mindenkinek teljes szívvel ajánlom Őt. 🙂


Ági

(…)Tiszta szívből jó érzés volt olvasni minden sort – és kívánom, hogy találd meg magad ezerszer is Segítőként. A világnak nagy-nagy szüksége van olyan emberekre mint TE! (…)

Eni

(…) Vannak emberek, akiknek küldetésük van a Földön. Nap, mint nap olvasva a blogodat úgy gondolom, hogy Te is egy ilyen ember vagy!!! (…) folytasd a Neked kijelölt utat! Mert ne feledd: KÜLDETÉSED VAN!!! És írd a blogodat nap, mint nap, mert csudajó, s egy-egy borongósabb napon én is erőt merítek belőle!!!

Gaál-Tóth Edina

Az első oldásomon eltalált! Reális képet kaptam egy adott blokkról, egy megoldandó problémáról,ami közrejátszott abban, hogy beteg lettem (fizikailag is), hogy belebetegedtem a fájdalomba,teherbe és csak görgettem magam előtt mindezt.
Ezt így lehetetlen elmesélni, át kell élni! A lélek gyógyításához és fejlesztéséhez egy nagyon jó módszer a kineziológia és Betti egy nagyszerű ember ennek a közvetítéséhez!
Remélem mihamarabb tudok menni és folytatni,mert nekem már sikerült lerakni egy “súlyos téglát”!
Kitti (27)

Nekem Betti az a biztos pont az életemben, akihez minden körülmények között fordulhatok, akitől mindig megértést, szeretetet, figyelmet kapok. Mindig tudja, hogy éppen mire van szükségem, és olyan módon tudja átadni azt, hogy közben teljesen feltölt. Legyen ez kineziológiai oldás, Bach eszencia, vagy életvezetési tanács! Sajnos a szüleim már nem élnek, ezért nagyon fontos számomra, hogy az “elfogult” család mellett vagy nekem Drága Betti! Hálásan köszönök Neked minden eddigi találkozást, és hálás vagyok a biztos tudatért, hogy bármikor fordulhatok Hozzád! Köszönöm!!!!

Anikó

Debrecen

(…) Az esszenciák szedését követően sokkal kiegyensúlyozottabbnak, nyugodtabbnak, erőteljesebbnek éreztem magam. Segítségükkel elég bátorságot gyűjtöttem ahhoz, hogy meghozzak egy számomra igen fontos döntést. (…)

T. Erika

Hálás vagyok Neked és a Bach cseppeknek, mert a tüneteim sokat enyhültek. Van, amelyik teljesen el is múlt nem sokkal az után, hogy elkezdtem szedni. (…) Hosszú idő óta végre végig alszom az éjszakákat!!! (…)

Katalin

A vizsgaidőszak a cseppekkel sokkal-sokkal könnyebben ment. Nem szorongtam feleslegesen és így sokkal jobban tudtam koncentrálni a tanulásra. KÖSZÖNÖM

Cs. Dávid

Bettit csak nagyon rövid ideje ismerem, de nem volt kérdés, hogy Hozzá fogok menni először oldásra. Az ilyen dolgokban én mindig az érzéseim után megyek. Azt éreztem, hogy ott a helyem, vele, és vele szeretnék “dolgozni”.  Nagyszerű szakember, aki szívvel-lélekkel végzi a munkáját.
Dönts mellette, ha gondolkodóba estél kihez is fordulj ilyen jellegű segítségért. Szívből ajánlom!

Jámbor Katalin

Bettihez egy olyan problémával fordultam, ami nekem a legnagyobb és legnehezebb volt akkoriban- rettegtem a vezetéstől. A neten találtam rá az oldalára, ami alapján felkerestem Őt. Pont olyan kedvesnek képzeltem, mint amilyen velem volt. Empatikus, teljes lényével akar segíteni és árad belőle a harmónia. Elég volt egy alkalom és a találkozásunk óta minden megváltozott. 2015. január 10. óta vezetek(!), minden nap!!!! Nagyon hálás vagyok Neki a segítségéért. Mindenkinek csak ajánlani tudom a munkáját! Csodát tesz!

Dóri

Erős, harmonikus, energikus lány, nő, feleség, anya és stresszoldó terapeuta. Ő nem csak úgy simán segít majd neked, hanem ad. Ad magából. Olyan valamit, amiben benned is hömpölygő folyóvá válik újra a vitalitás. Töltődj fel Bettivel, ha segítőre van szükséged: őt válaszd, ha stresszoldás “kell”. Én biztosan ŐT ajánlom neked!

Csete Nia

Kineziológust kerestem Debrecenben, és mikor megnéztem Bea internetes adatlapját, tudtam, hogy Ő lesz az. Valahogy annyira ismerős volt, mintha egy régi jó baráthoz fordultam volna. Hihetetlenül figyelmes, segítőkész, és intuitív hölgyemény. Mintha mindig pontosan tudná, hogy mivel segíthet a legtöbbet.

T. E.

Betti megmentett. Igaz még csak egy alkalommal voltam nála, de ez az igazság. Mindig is zárkózott voltam, de benne az első perctől fogva megbízom, és gond nélkül megnyíltam felé. Betti egész lényéből sugárzik a kedvesség, a megértés, a szeretet, az önzetlen segíteni akarás, és mindez kiváló szakértelemmel párosul. Aki megismeri, az biztosan azt fogja gondolni, hogy miért nem jöttem hozzá hamarabb, mennyi stressztől, félelemtől szabadultam volna meg a segítségével. Mert ő megmutatja az utat, melynek a végén képesek leszünk testünk-lelkünk együttes erejével pozitívan hozzáállni mindenhez, hinni, bízni önmagunkban és sikeresen megoldani a problémákat.

K. A.

Stresszoldás, kineziológia, life coaching…? Aki ismeri Őt és hivatását, az tudja, hogy ami itt történik az sokkal több.
Ha vannak a Földön e világi jelmezbe bújt angyalok, akkor Betti biztos közéjük tartozik.
Ahogy Ő is mondta: Az ajtót neked kell kinyitnod, nálad a kulcs. Ő az, aki segít odavezetni.
Az oda vezető úton mérhetetlen sok szeretetet, reményt és energiát AD. Nem túlzok, ha azt mondom, tudásával és személyiségével, képes pálfordulatot hozni az emberek életébe, legalábbis az enyémbe sikerült.

Sz. Nóri

Debrecen

Kedves Betti! A legutóbbi találkozásunk óta sikerült munkát találnom!!! Igaz nem kifejezetten erre a témára dolgoztunk. Az állásinterjún történt valami, ami azelőtt sohasem. Olyat mondtam és úgy viselkedtem (persze pozitívan), amin még én is meglepődtem. Ennek köszönhetően felvettek aminek rettentően örülök. Köszönöm-köszönöm-köszönöm!

P. I.

(…) kb. 6 alkalommal jártam Bettinél stresszoldáson. (…) Munkámmal és munkakapcsolataimmal voltak problémáim. Önbizalomhiánnyal, gátlásokkal küzdöttem nap mint nap. (…) Az oldás első percétől a legnagyobb biztonságban érzetem magam, így nyíltan tudtam beszélni érzéseimről. Az oldások segítenek önmagamat feltérképezni, blokkjaimat feloldani, ezáltal minden egyes találkozás után lelkileg kiegyensúlyozottabb, céltudatosabb vagyok. “Öngyógyító” munkám során Betti számomra a tökéletes SEGÍTŐ. Elhivatottságával, szakmai felkészültségével, legjobb támasz a pozitív változásokra vágyó emberek számára.

M. I.

Bettivel véletlenül találkoztam. Illetve nem hiszek a véletlenekben, így az sem az, hogy miért éppen ő, és miért éppen akkor jelentkeztem be hozzá, amikor ezt először megtettem. Először főként a kíváncsiság hajtott. Kineziológia? Hu, mi is lehet?  Annak ellenére, hogy a honlapján szépen és jól érthetően le vannak írva a folyamatok, onnan egy valami mégis hiányzik: ő maga.
Fantasztikus, hogy szinte észrevétlenül eltelik a nála töltött idő és ma már mondhatom azt: kineziológushoz járok, Bettihez. Ma már nem a kíváncsiság miatt megyek hozzá, hanem azért, amit ad. Szuper, felkészült és nagyon emberi.
Szerintem nem egy hétköznapi találkozás ez, de nagyon megéri!
Várom a következő alkalmat!

V. T.

Itt is megtalálsz:

Rólam

Rácz Beatrix vagyok, business és life coach. Mindazok beszélgető partnere, akik úgy érzik, életük egy pontján elakadtak, szeretnének ezen változtatni és szívesen továbblépnének.

Töltsd le INGYEN!

Csatlakozz a Facebookon!

Kövess az Instagram-on!

 Az egyik legszebb könyv amit valaha olvastam... ❤️🧚‍♀️✨ “Ez a könyv a félelemről és a szeretetről is szól, amelyek általában kéz a kézben járnak.” #raczbetti #harmonialiget #gyasz #elengedes #bucsu #gyonyorutortenet #fredrikbackman #ahazavezetoutmindenreggelegyrehosszabb #konyv #book #lovethisbook #regeny #mutimitolvasol #andeverymorningthewayhomegetslongerandlonger #beautifulstory #animuskiado  Lábadozás. ☺️❄️#harmonialiget #raczbetti #labadozas #olvasas #konyv #erlendloe #doppler #book #reading #tarsadalomkritika #jokonyv #scolarkiado  Ma esti előadás... #harmonialiget #raczbetti #eloadas #mindset #mindsetdebrecen #viztorony #csaladszuletik #eletpszichologia #debrecen
 Mert a klinikai pszichológia óra ilyen is tud lenni. Az évfolyamunk ezt kapta ajándékba az oktatótól a félév utolsó óráján. A lámpások pedig névre szóló jókívánságokkal vannak tele. Szóval ez nagyon OLYAN érzés volt gyerekek! ❤️❄️☺️ a fotot keszitette es ezert koszonet: @flor_andi_tourguide #harmonialiget #raczbetti #klinikaipszichologia #bbte #pszichologia #ajandek #karacsony #lampasok #mindenutt #gyertyafeny #psychology #university #gift #clinicalpsychology  Debrecen Eye #harmonialiget #raczbetti #debrecen #instadebrecen #mik #debreceneye #oriaskerek #foter #ferriswheel #advent  #koraszulottvilagnap Ma van a koraszülöttek világnapja! Kérlek Titeket, ha csak egy pillanatra is, de gondoljatok ma azokra, akik éppen most küzdenek az életükért, azokra akik küzdenek gyermekük életéért és azokra is, akik megjárták a földi poklot...

Kövess a Twitteren!


Kövess a Pinteresten is!

Kérj időpontot!

Partnerek

Pin It on Pinterest