Rólam

Rácz Beatrix – Betti – vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint problémák megoldásában segédkezem, mint coach. Mindazok beszélgető-, tanácsadó partnere, akik készek változtatni az életükön és enyhíteni szeretnének testi, lelki terheiken.

Ugyanakkor, gyermekkorom óta önmagamat és másokat megismerni vágyó, útkereső, titkon idealista és örök álmodozó.Eredetileg mérnök, de egy ideje – vagy talán mindig is – embertársaimon segítő.

Ebbe az irányba saját fájdalmaim, félelmeim, nehézségeim vittek. Az önismeret útját járva sok módszert kipróbáltam, mígnem 2009-ben találkoztam a kineziológiával. Ekkor kezdődött közös történetünk és az én valódi szárnyalásom. Sokfelé kalandoztam és kalandozok azóta is a különböző technikák, módszerek között. Tanulok, fejlődök, változok és formálódok magam is.

Időközben rájöttem, hogy a segítő munka számomra “nem hivatás, hanem hitvallás és nem én választottam, hanem ő választott engem”. Igyekszem hát megfelelni a feladatnak és eszerint élni.

Hiszem, hogy a folyamatos önismereti munka, a tudásom további bővítése elengedhetetlen ahhoz, hogy még jobb segítő legyek. Mindezek ellenére a tapasztalatot mégsem években, bizonyítványokban mérem, hanem élményekben, érzésekben, pillanatokban…

Mosolyokkal teli, vidám napokat kívánok szeretettel:

Rácz Beatrix
+36 30 611 3956
racz.beatrix@harmonialiget.hu

 

Amit többek között tanultam:

(…) Vannak emberek, akiknek küldetésük van a Földön. Nap, mint nap olvasva a blogodat úgy gondolom, hogy Te is egy ilyen ember vagy!!! (…) folytasd a Neked kijelölt utat! Mert ne feledd: KÜLDETÉSED VAN!!! És írd a blogodat nap, mint nap, mert csudajó, s egy-egy borongósabb napon én is erőt merítek belőle!!!

Gaál-Tóth Edina

(…)Tiszta szívből jó érzés volt olvasni minden sort – és kívánom, hogy találd meg magad ezerszer is Segítőként. A világnak nagy-nagy szüksége van olyan emberekre mint TE! (…)

Eni

Pin It on Pinterest