Rólam

Rácz Beatrix vagyok, business és life coach. Mindazok beszélgető partnere, akik úgy érzik, életük egy pontján elakadtak, szeretnének ezen változtatni és szívesen továbblépnének.

Ugyanakkor, gyermekkorom óta önmagamat és másokat megismerni vágyó, útkereső, titkon idealista és örök álmodozó. Eredetileg mérnök, de egy ideje – vagy talán mindig is – embertársaimon segítő.

Ebbe az irányba saját fájdalmaim, félelmeim, nehézségeim vittek. Az önismeret útját járva sok módszert kipróbáltam, sokfelé kalandoztam és teszem ezt ma is, hogy minél szélesebb perspektívából szemlélhessem a világot. Tanulok, fejlődök, változok és formálódok magam is.

Időközben rájöttem, hogy a segítő munka számomra “nem hivatás, hanem hitvallás és nem én választottam, hanem ő választott engem”. Igyekszem hát megfelelni a feladatnak és eszerint élni.

Hiszem, hogy a folyamatos önismereti munka, a tudásom további bővítése elengedhetetlen ahhoz, hogy még jobb segítő legyek. Mindezek ellenére a tapasztalatot mégsem években, bizonyítványokban mérem, hanem élményekben, érzésekben, pillanatokban…

Rácz Beatrix
+36 30 611 3956
racz.beatrix@harmonialiget.hu

 

Szakmai tagságok:

  • Magyar Csoportdinamikai és Szervezetdinamikai Egyesület (tag)

 

Egyéb szakmai tevékenységek:

  • Életpszichológia Nap utcai Tanácsadó Központ „Aprócska hősök”, koraszülötteket és családjaikat támogató munkacsoport  (önkéntes, coach)

 

Tanulmányok, végzettségek (időrendben):

 

  • Pszichológia szak – Babes-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és  Neveléstudományok Kar Alkalmazott Pszichológia Intézet (BBTE PSZICHOLÓGIA) – folyamatban
  • Szomatodráma – Dr. Buda László (120 órás SzomatoDráma módszer gyakorlati alapképzés) SzomatoDráma
  • Business- és Life Coach képzés (160 óra) – Snír Péter, Wiesner Edina, Marosszéki Emese, Sebőkné Bodnár Valéria (In Dynamics Consulting Kft)
  • “Ugorj a békákkal”- Gyermek kineziológiai oktató képzés – Dr. Simon Katalin, Somogyi Krisztina (Chiron Stúdió)
  • One Brain kineziológia – továbbképzés/1 napos mini tanfolyamok – Dr. Simon Katalin, Villing Zsuzsa (Chiron Stúdió)
  • Debreceni Egyetem MK – Minőségügyi szakmérnök (DE MK)
  • Debreceni Egyetem MTK– Okleveles környezetgazdálkodási agrármérnök (DE MÉK)

(…) Vannak emberek, akiknek küldetésük van a Földön. Nap, mint nap olvasva a blogodat úgy gondolom, hogy Te is egy ilyen ember vagy!!! (…) folytasd a Neked kijelölt utat! Mert ne feledd: KÜLDETÉSED VAN!!! És írd a blogodat nap, mint nap, mert csudajó, s egy-egy borongósabb napon én is erőt merítek belőle!!!

Gaál-Tóth Edina

(…)Tiszta szívből jó érzés volt olvasni minden sort – és kívánom, hogy találd meg magad ezerszer is Segítőként. A világnak nagy-nagy szüksége van olyan emberekre mint TE! (…)

Eni

Pin It on Pinterest