Rácz Beatrix

Mérnök, Coach, Kineziológus

 

Időpont egyeztetés:

 

Ha benned is megérett az igény a változásra, örömmel várom jelentkezésed első sorban e-mailben (főként Debrecenben és vonzáskörzetében).

Cég adatok:

Vantrix Kft.
Adószám:14158247-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-025071
Számlaszám: 68000017-10005051
Székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 129.
Alapítás éve: 2008
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-74383/2014.
Tárhelyszolgáltató: Megacp

A hozzám fordulók lelkileg és mentálisan egészséges emberek. Módszereim nem alkalmasak pszichiátriai tünetek, súlyos pszichés betegségek, illetve bármilyen diagnosztizált pszichiátriai betegség kezelésére. Semmilyen formában nem helyettesíti az orvosi és/vagy pszichoterápiás kezelést.  Kizárólag további támogatást szolgálhatnak. Munkám során nem diagnosztizálok és nem alkalmazok semmilyen gyógyszert.

Kapcsolatfelvételi űrlap

A stresszoldás nem helyettesíti az orvosi vagy pszichoterápiás kezelést. Az oldások kizárólag további támogatást szolgálhatnak. Munkám során nem diagnosztizálok és nem alkalmazok semmilyen gyógyszert. Az oldások alkalmával a kliens energetikai rendszerére irányulnak az alkalmazott módszerek, technikák, segítségükkel aktiválom szervezete öngyógyító folyamatát, hogy a testi-lelki-biokémiai egyensúly ismét helyre álljon.

A hozzám fordulók lelkileg és mentálisan egészséges emberek. Módszereim nem alkalmasak pszichiátriai tünetek, súlyos pszichés betegségek, illetve bármilyen diagnosztizált pszichiátriai betegség kezelésére. Semmilyen formában nem helyettesíti az orvosi vagy pszichoterápiás kezelést.  Munkám során nem diagnosztizálok és nem alkalmazok semmilyen gyógyszert.

Pin It on Pinterest