Segítő beszélgetés

Ha úgy érzed megrekedtél egy élethelyzetben és nem tudsz továbblépni vagy dönteni;
ha úgy érzed minden a „nyakadba szakadt” és nehéz újra egyensúlyba kerülnöd;
ha jól jönne egy kis támogatás…
… akkor szívesen a segítségedre leszek abban, hogy megtaláld a megfelelő megoldást.

Életvezetési tanácsadóként a megoldandó problémáidat és az elérni kívánt céljaidat szem előtt tartva segítek Neked rendet tenni saját életedben.

 

Lehetőséget adhat:

 • képességeid fejlesztésére
 • félelmeid leküzdésére
 • konfliktusaid megoldására
 • lelki problémáid kezelésére
 • kreatív életszemléleted kialakítására
 • stb.

Abban az esetben, ha szükséged van arra, hogy valaki „kívülről”, a szükséges szakmai ismeretek birtokában segítő motivációval szolgáljon az életed valamely területén, akkor szeretettel várom a jelentkezésed.

Azonban tudnod kell, hogy senki , így én sem tudom meghozni helyetted a döntést és nem mondhatom meg mit tegyél. A döntés a Te kezedben van.

Segítek viszont, hogy előre lépj az életedben és abban, hogy vágyaidat mihamarabb elérd.

Bízhatsz benne, ha hozzám kopogtatsz be, nem maradsz egyedül a megoldásban!

Addig is, mosolyokkal teli napokat kívánok Neked:

Rácz Beatrix
Kineziológus
Life coach
Életvezetési tanácsadó

telefon: +36 30 611 3956
e-mail: stresszoldas@harmonialiget.hu
www.facebook.com/harmonialiget

 

A coachoz, életvezetési tanácsadóhoz fordulók lelkileg és mentálisan egészséges emberek. Módszereim nem alkalmasak pszichiátriai tünetek, súlyos pszichés betegségek, illetve bármilyen diagnosztizált pszichiátriai betegség kezelésére. Semmilyen formában nem helyettesíti az orvosi vagy pszichoterápiás kezelést.  Munkám során nem diagnosztizálok és nem alkalmazok semmilyen gyógyszert.

Itt is megtalálsz:

Rólam

Rácz Beatrix vagyok, business és life coach. Mindazok beszélgető partnere, akik úgy érzik, életük egy pontján elakadtak, szeretnének ezen változtatni és szívesen továbblépnének.

Töltsd le INGYEN!

Csatlakozz a Facebookon!

Kövess az Instagram-on!

 46/365 Amikor piros az ég alja... Hát nem nagyon van ennél szebb zárása egy napnak. Szerintem. ☀️⭐️❤️ #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #naplemente #nofilter 43/365 Új metszőollót kaptam ma ajándékba, aminek kb annyira örülök mint egy új pár cipőnek. Ez már lehet kicsit beteges. Apró örömök az életben. 🤷‍♀️🤦‍♀️✂️ #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #aprooromokazeletben 41/365 Reggel, az ablakból... #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #kolozsvar #gyorgyfalva #harmonialiget
 44/365 Hamarosan benépesül a magaságyásom is. Mit tagadjam, a kerteszkedés lázában égek. 🦔 #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #magasagyas #konyhakert 42/365 Hányós, hasmenős napot diafilmmel zárni a legjobb. #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #diafilm 40/365 Esős, esti Kolozsvár. Még így is szeretem. #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #kolozsvar

Kövess a Twitteren!


Kövess a Pinteresten is!

Foglalj időpontot!

advertisement

Partnerek

advertisement

Pin It on Pinterest