Segítő beszélgetés

Ha úgy érzed megrekedtél egy élethelyzetben és nem tudsz továbblépni vagy dönteni;
ha úgy érzed minden a „nyakadba szakadt” és nehéz újra egyensúlyba kerülnöd;
ha jól jönne egy kis támogatás…
… akkor szívesen a segítségedre leszek abban, hogy megtaláld a megfelelő megoldást.

Életvezetési tanácsadóként a megoldandó problémáidat és az elérni kívánt céljaidat szem előtt tartva segítek Neked rendet tenni saját életedben.

 

Lehetőséget adhat:

 • képességeid fejlesztésére
 • félelmeid leküzdésére
 • konfliktusaid megoldására
 • lelki problémáid kezelésére
 • kreatív életszemléleted kialakítására
 • stb.

Abban az esetben, ha szükséged van arra, hogy valaki „kívülről”, a szükséges szakmai ismeretek birtokában segítő motivációval szolgáljon az életed valamely területén, akkor szeretettel várom a jelentkezésed.

Azonban tudnod kell, hogy senki , így én sem tudom meghozni helyetted a döntést és nem mondhatom meg mit tegyél. A döntés a Te kezedben van.

Segítek viszont, hogy előre lépj az életedben és abban, hogy vágyaidat mihamarabb elérd.

Bízhatsz benne, ha hozzám kopogtatsz be, nem maradsz egyedül a megoldásban!

Addig is, mosolyokkal teli napokat kívánok Neked:

Rácz Beatrix
Kineziológus
Life coach
Életvezetési tanácsadó

telefon: +36 30 611 3956
e-mail: stresszoldas@harmonialiget.hu
www.facebook.com/harmonialiget

 

A coachoz, életvezetési tanácsadóhoz fordulók lelkileg és mentálisan egészséges emberek. Módszereim nem alkalmasak pszichiátriai tünetek, súlyos pszichés betegségek, illetve bármilyen diagnosztizált pszichiátriai betegség kezelésére. Semmilyen formában nem helyettesíti az orvosi vagy pszichoterápiás kezelést.  Munkám során nem diagnosztizálok és nem alkalmazok semmilyen gyógyszert.

Itt is megtalálsz:

Rólam

Rácz Beatrix vagyok, business és life coach. Mindazok beszélgető partnere, akik úgy érzik, életük egy pontján elakadtak, szeretnének ezen változtatni és szívesen továbblépnének.

Töltsd le INGYEN!

Csatlakozz a Facebookon!

Kövess az Instagram-on!

 A tegnapi levendulás, romantikus hangulatomban, szerettem volna egy levendula+kutya+virágmintás ruha kombóról fotót készíteni. Elmondanám, hogy nem a levendulán múlott... A feladat: keresd a trollt! 🤣 #102/365 #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #raczbetti #harmonialiget #lulakutya #trollakutyam #goldenretriever #levendula #debrecen #szeretemakutyam #mik #hungarianblogger #instakutya Amikor a konyhában járva érzem csak, hogy nyár van. De ott nagyon. 🤷‍♀️Ja, és ez a századik fotókihívásos posztom! #100/365 #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #raczbetti #nyar #mutimiteszel Bizsergetően fantasztikus élményben volt részem, ugyanis ma volt a ballagásom Kolozsváron!!! Tudjátok ez nagyon nagy dolog, hogy itt tanulhattam ezen az egyetemen. Voltam már egyetemista máshol, vettem már részt diplomaosztókon, de ez most valahogy más volt. Ez szép volt. Igazán szép. Mert rólunk, diákokról szólt. NEM, EZ NEM DIPLOMAOSZTÓ MÉG, mert a záróvizsga csak ezután következik. (Úgyhogy lehet drukkolni 2 hét múlva. 🤞Igen, itt mások a szokások.) De tudjátok ennek ellenére, hogy ez még hátra van, igazán büszke voltam ma magamra, és az évfolyamtársaimra, akikkel együtt küzdöttünk végig hosszú éveket család, gyerekek és munka mellett. Ez nem olyan volt mint anno. Ez számomra sokkal nehezebb, mégis szebb időszak volt. Sajnos a szüleim már nem élhették meg, hogy végre azt csinálom és tanulom amit szeretek, amiben magamra találtam. A barátnőim szerint anya és apa ma nagyon büszke rám. Remélem igazuk van... Én is büszke vagyok, arra, hogy kolozsvári diák lehetek/lehettem a Babes-Bolyai Tudományegyetemen!!! ‍‍‍🤞#97/365 #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #bbte #pszichologiaszak #pszichologia #kolozsvar #ballagás
 Életemben nem jártam még levendulaföldön. Egészen a mai napig. Mert bizony ezt a szelfit egy ilyen illatos, színpompás, varázslatos kertben készítettem. Ez volt az egyik “bakancslistás” vágyam, ami most teljesült. Fantasztikus élmény volt! Köszönöm @katoephotography az ötletet és az élményt! ☺️ #101/365 #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #raczbetti #levendula #letailevendulas #levendulaföld #létavértes #debrecen Ma intenzív tanulási fokozatra kapcsoltam. 2 hét múlva ilyenkor már túl leszek mindazon amin túl kell lenni. Igyekszem jelen lenni addig is online, válaszolni a levelekre, üzenetekre, de klienseket fogadni most nem tudok (köszi a megértést és a türelmet). Kicsit elvonulok erre az időszakra, de a napi fotokihívás megy tovább, nyugi. ‍♀️ No, puszipacsi mindenkinek! ‍🤞#99/365 #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #raczbetti #allamvizsga #zarovizsga #BBTE #pszichologia #pszichologiaszak #viselkedeselemzo #tanulás #hp #mik #instahun #instablogger Saját termés!!! A 3 tő balkon paradicsomunk ontja a termést. ☺️ Annyira jó!!! #96/354 #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #raczbetti #paradicsom #sajattermes #kert #kerteszkedes

Kövess a Twitteren!


Kövess a Pinteresten is!

Foglalj időpontot!

advertisement

Partnerek

advertisement

Pin It on Pinterest