Segítő beszélgetés

Ha úgy érzed megrekedtél egy élethelyzetben és nem tudsz továbblépni vagy dönteni;
ha úgy érzed minden a „nyakadba szakadt” és nehéz újra egyensúlyba kerülnöd;
ha jól jönne egy kis támogatás…
… akkor szívesen a segítségedre leszek abban, hogy megtaláld a megfelelő megoldást.

Életvezetési tanácsadóként a megoldandó problémáidat és az elérni kívánt céljaidat szem előtt tartva segítek Neked rendet tenni saját életedben.

 

Lehetőséget adhat:

  • képességeid fejlesztésére
  • félelmeid leküzdésére
  • konfliktusaid megoldására
  • lelki problémáid kezelésére
  • kreatív életszemléleted kialakítására
  • stb.

Abban az esetben, ha szükséged van arra, hogy valaki „kívülről”, a szükséges szakmai ismeretek birtokában segítő motivációval szolgáljon az életed valamely területén, akkor szeretettel várom a jelentkezésed.

Azonban tudnod kell, hogy senki , így én sem tudom meghozni helyetted a döntést és nem mondhatom meg mit tegyél. A döntés a Te kezedben van.

Segítek viszont, hogy előre lépj az életedben és abban, hogy vágyaidat mihamarabb elérd.

Bízhatsz benne, ha hozzám kopogtatsz be, nem maradsz egyedül a megoldásban!

Addig is, mosolyokkal teli napokat kívánok Neked:

Rácz Beatrix
Kineziológus
Life coach
Életvezetési tanácsadó

telefon: +36 30 611 3956
e-mail: stresszoldas@harmonialiget.hu
www.facebook.com/harmonialiget

 

A coachoz, életvezetési tanácsadóhoz fordulók lelkileg és mentálisan egészséges emberek. Módszereim nem alkalmasak pszichiátriai tünetek, súlyos pszichés betegségek, illetve bármilyen diagnosztizált pszichiátriai betegség kezelésére. Semmilyen formában nem helyettesíti az orvosi vagy pszichoterápiás kezelést.  Munkám során nem diagnosztizálok és nem alkalmazok semmilyen gyógyszert.

Itt is megtalálsz:

Rólam

Rácz Beatrix – Betti – vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint problémák megoldásában segédkezem, mint coach. Mindazok beszélgető-, tanácsadó partnere, akik készek változtatni az életükön és enyhíteni szeretnének testi, lelki terheiken.

Töltsd le INGYEN!

Csatlakozz a Facebookon!

Kövess az Instagram-on!

 Az új coaching sarok az irodámban. Még nagyon új, még nem teljesen kész, de máris szeretem. Akárcsak a kliensek, az eddigi visszajelzések alapján! ☀️#hatmonialiget #raczbetti #iroda #office #coachingsarok #coaching #coachdebrecen #lifecoach #coachingcorner #ujdonsag  Szép Húsvétot Mindanyiótoknak!!! "Gyermekkoromnak szép emléke, Köszöntelek, húsvét vasárnap! Száll a szívemre égi béke Ünnepén a Feltámadásnak." -Benedek Elek- #harmonialiget #raczbetti #husvet #easter #happyeaster #debrecen #coachingdebrecen #coachdebrecen #coach #lifecoach  Nőnapra az egyik kliensemtől. :) Szerintem gyönyörű. 🥀 #harmonialiget #nemzetkozinonap #coachingdebrecen #raczbetti #lifecoach #internationalwomansday #nonap #tulipan #tulips #debrecen
 Az elmúlt hétvégét aktívan töltöttem. A Magyar Családterápiás Egyesület XXXI. Vándorgyűlésén vehettem részt, ahol 3 napon keresztül hallgathattam a jobbnál jobb előadasokat, látogathattam a remek workshopokat és ismerhettem meg a pszichológus szakma nagyjait. A tudáson kívül rengeteg élménnyel is gazdagodtam. Szóval hálásan köszönöm! #harmonialiget #raczbetti #konferencia #konferens #psychology #familytherapy #csaladterapia #debrecen #kolcseykozpont #  Szressz... #stressz #stress #egeszsegpszichologia #healthpsychology #harmonailiget  Reggel... Reggelt! :) #joreggelt #nehezenindulanap #harmonialiget #goodmorning #coffee #hardmorning

Kövess a Twitteren!


Kövess a Pinteresten is!

Kérj időpontot!

Partnerek

Pin It on Pinterest