Segítő beszélgetés

Ha úgy érzed megrekedtél egy élethelyzetben és nem tudsz továbblépni vagy dönteni;
ha úgy érzed minden a „nyakadba szakadt” és nehéz újra egyensúlyba kerülnöd;
ha jól jönne egy kis támogatás…
… akkor szívesen a segítségedre leszek abban, hogy megtaláld a megfelelő megoldást.

Életvezetési tanácsadóként a megoldandó problémáidat és az elérni kívánt céljaidat szem előtt tartva segítek Neked rendet tenni saját életedben.

 

Lehetőséget adhat:

  • képességeid fejlesztésére
  • félelmeid leküzdésére
  • konfliktusaid megoldására
  • lelki problémáid kezelésére
  • kreatív életszemléleted kialakítására
  • stb.

Abban az esetben, ha szükséged van arra, hogy valaki „kívülről”, a szükséges szakmai ismeretek birtokában segítő motivációval szolgáljon az életed valamely területén, akkor szeretettel várom a jelentkezésed.

Azonban tudnod kell, hogy senki , így én sem tudom meghozni helyetted a döntést és nem mondhatom meg mit tegyél. A döntés a Te kezedben van.

Segítek viszont, hogy előre lépj az életedben és abban, hogy vágyaidat mihamarabb elérd.

Bízhatsz benne, ha hozzám kopogtatsz be, nem maradsz egyedül a megoldásban!

Addig is, mosolyokkal teli napokat kívánok Neked:

Rácz Beatrix
Kineziológus
Life coach
Életvezetési tanácsadó

telefon: +36 30 611 3956
e-mail: stresszoldas@harmonialiget.hu
www.facebook.com/harmonialiget

 

A coachoz, életvezetési tanácsadóhoz fordulók lelkileg és mentálisan egészséges emberek. Módszereim nem alkalmasak pszichiátriai tünetek, súlyos pszichés betegségek, illetve bármilyen diagnosztizált pszichiátriai betegség kezelésére. Semmilyen formában nem helyettesíti az orvosi vagy pszichoterápiás kezelést.  Munkám során nem diagnosztizálok és nem alkalmazok semmilyen gyógyszert.

Itt is megtalálsz:

Rólam

Rácz Beatrix vagyok, business és life coach. Mindazok beszélgető partnere, akik úgy érzik, életük egy pontján elakadtak, szeretnének ezen változtatni és szívesen továbblépnének.

Töltsd le INGYEN!

Csatlakozz a Facebookon!

Kövess az Instagram-on!

 Az egyik legszebb könyv amit valaha olvastam... ❤️🧚‍♀️✨ “Ez a könyv a félelemről és a szeretetről is szól, amelyek általában kéz a kézben járnak.” #raczbetti #harmonialiget #gyasz #elengedes #bucsu #gyonyorutortenet #fredrikbackman #ahazavezetoutmindenreggelegyrehosszabb #konyv #book #lovethisbook #regeny #mutimitolvasol #andeverymorningthewayhomegetslongerandlonger #beautifulstory #animuskiado  Lábadozás. ☺️❄️#harmonialiget #raczbetti #labadozas #olvasas #konyv #erlendloe #doppler #book #reading #tarsadalomkritika #jokonyv #scolarkiado  Ma esti előadás... #harmonialiget #raczbetti #eloadas #mindset #mindsetdebrecen #viztorony #csaladszuletik #eletpszichologia #debrecen
 Mert a klinikai pszichológia óra ilyen is tud lenni. Az évfolyamunk ezt kapta ajándékba az oktatótól a félév utolsó óráján. A lámpások pedig névre szóló jókívánságokkal vannak tele. Szóval ez nagyon OLYAN érzés volt gyerekek! ❤️❄️☺️ a fotot keszitette es ezert koszonet: @flor_andi_tourguide #harmonialiget #raczbetti #klinikaipszichologia #bbte #pszichologia #ajandek #karacsony #lampasok #mindenutt #gyertyafeny #psychology #university #gift #clinicalpsychology  Debrecen Eye #harmonialiget #raczbetti #debrecen #instadebrecen #mik #debreceneye #oriaskerek #foter #ferriswheel #advent  #koraszulottvilagnap Ma van a koraszülöttek világnapja! Kérlek Titeket, ha csak egy pillanatra is, de gondoljatok ma azokra, akik éppen most küzdenek az életükért, azokra akik küzdenek gyermekük életéért és azokra is, akik megjárták a földi poklot...

Kövess a Twitteren!


Kövess a Pinteresten is!

Kérj időpontot!

Partnerek

Pin It on Pinterest