Kedvesek!
Szeretném megosztani Veletek, hogy az utóbbi időszak megpróbáltatásai és édesanyám váratlan halála után újra, teljes gőzzel munkába álltam. Továbbá szeretném megköszönni a türelmeteket, a támogatásotokat és a sok kedvességet amit Tőletek kaptam. Igazán sokat jelent ez nekem!!!
A történtek azonban némi változást is magukkal hoztak, minek kapcsán kizárólag coaching és segítő beszélgetés formájában tudok rendelkezésetekre állni, stresszoldásra kineziológiai módszerekkel bizonytalan ideig nincs lehetőség. Az időpont egyeztetés gördülékenyebbé tétele érdekében, elsősorban e-mailben várom jelentkezéseteket, vagy a Harmónialiget Facebook oldalán, esetleg Instagramon.

És egy kis személyes.

Nehéz volt meghoznom ezt a döntést, hiszen évekig tanultam és dolgoztam kineziológusként, rengeteg embert ismertem meg ezáltal és fantasztikus oktatóim voltak, akiknek végtelenül sokat köszönhetek és tisztelettel adózom a munkájuk, elhivatottságuk, tudásuk iránt. Hálával tekintek vissza az évekre amelyeket ennek a remek módszernek a gyakorlásával töltöttem. Ugyanakkor az élet megy tovább és minden változik, benne én is. Sajnos már nem éreztem, hogy kellő figyelmet, energiát tudnék fordítani kineziológiára, nem éreztem magamban a lelkesedést és az odaadást mint egykoron,  így – hosszú hónapok alatt ugyan – de meghoztam a döntést, miszerint nem vállalok több stresszoldást.

A figyelmem más felé fordult, új lehetőségek és kapuk nyíltak. Hiszem, hogy kellő lelkesedés hiányában nem tudnék kineziológusként hitelesen jelen lenni és támogatni a hozzám fordulókat útjukon. Természetesen Ti, akik hozzám jártatok egykoron, ha újra szükségét érzitek egy oldásnak keressetek bátran, nem maradtok kineziológus nélkül, megbízható és tapasztalt kolléganőhöz irányítalak Titeket, akit igazán jó szívvel tudok ajánlani.

 

“Mindig nyitva áll majd az ajtóm előttetek, akár csak egy kávéra, teára

vagy ha úgy hozza az élet coachingra, segítő beszélgetésre

és talán nem is olyan sokára pszichológiai tanácsadásra.”

 

(Igaz utóbbi picit még várat magára. 🙂 ) Szemléletemben továbbra is követem majd az eddigieket, hiszen” nem szűnök meg természetgyógyásznak lenni”, ugyanakkor sok dolgot már másként látok mint egykoron és úgy érzem a bennem lévő tudás, tapasztalat és segítő szándék jelenleg a coaching és a segítő beszélgetés formájában tud leginkább megnyilvánulni és hatékonnyá válni.

Köszönöm azon klienseimnek akik a kezdeti tapasztalatlanságom-, esetlenségem ellenére megtiszteltek bizalmukkal. Köszönöm továbbá a bizalmat mindannyiótoknak akikkel valaha dolgozhattam. Köszönöm a családomnak a sok-sok (rengeteg) türelmet és támogatást, hogy így, a kineziológia által elindulhatott valami, ami által azzá válhattam aki vagyok. Köszönöm drága oktatóimnak, csoporttársaimnak és mindenkinek a tudást, a szeretetet, támogatást, az együtt töltött ( olykor nevetős néhol sírós) éveket.

Ezennel én, Rácz Beatrix mint kineziológus, elköszönök Tőletek. Miközben ezt írom, persze potyognak a könnyeim, ugyanakkor büszkeséget is érzek magamban, hogy meg tudtam/meg mertem hozni ezt a döntést és tovább tudok lépni. És talán egyszer, valamikor, ki tudja… Talán újra tudok olyan lelkes és elhivatott lenni kineziológusként mint régen, no akkor ígérem szólni fogok. 🙂 De ha nem, akkor találkozzunk valahol, valamikor más szerepben. Mondjuk úgy, mint coach és kliense… 🙂

 

Várlak szeretettel Titeket eztán is, csak picit más keretek között.

 

Nagyon köszönöm a megértéseteket. Szeretettel:

Rácz Beatrix

business és life coach

 

Ice Cream Party-3

Elérhetőségeim:
www.harmonialiget.hu
racz.beatrix@harmonialiget.hu
info@harmonialiget.hu
instagram: harmonialiget_raczbetti

Pin It on Pinterest