Adatvédelmi nyilatkozat

 

A honlapon található minden tartalom Martonné Rácz Beatrix tulajdonát képezi.

Az adatkezelést a Vantrix Kft. végzi. A honlapon történő feliratkozással elfogadod feliratkozási feltételeimet, azaz hozzájárulsz az adatbázisomba való felvételhez, ill. elektronikus levelek fogadásához. A feliratkozás bármikor, egyetlen kattintással megszüntethető, az emailben kapott hírlevél legalsó sorában található „leiratkozás” linkre való kattintással. A leiratkozással neved és email címed is törlődik az adatbázisból.

 

Az oldal látogatottsági és webanalitikai mérését külső, független auditáló szolgáltatás (Google Analitycs) végzi, mely úgynevezett cookie-kat, másnéven sütiket küld a látogató böngészőjének. A mérési adatok kezeléséről a http://www.google.com/intl/hu/analytics weboldalon lehet részletesen tájékozódni.

 

 

Adatkezelési irányelveink

Az ügyfél- regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezelem, harmadik félnek azt át nem adom. Az adatvédelmi elveim az 1992. évi LXIII. törvény és az 1998. évi VI. törvény figyelembevételével kerültek kialakításra.

 

Az adatkezelő adatai

Vantrix Kft.
Székhelye: 4028 Debrecen, Kassai út 129.
Adószáma: 14158247-2-09

Tel.: 06 30 611 3956
E-mail: info@vantrix.hu
Weblap: www.vantrix.hu

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-74383/2014

 

Az adatfeldolgozó adatai

Listamester e-mail marketing rendszer: www.listamester.hu
Üzemeltető: Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Bt.
2051 Biatorbágy, Damjanich utca 8.

 

Az adatkezelés célja, jogalapja, időtartama

A www.harmonialiget.hu weboldal látogatói:

Az adatkezelés célja: a honlap zavartalan működésének biztosítása, a visszaélések megakadályozása.
Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, illetve az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.
Az adatkezelés időtartama: a honlap megtekintésétől számított 180 nap.

 

Hírlevél:

Az adatkezelés célja: hírlevelek küldése stresszoldás és életvezetési tanácsadás témában. A hírlevél feliratkozók tájékoztatása a legújabb szolgáltatásaimról, kampányaimról, rendezvényeimről.
Az adatkezelés jogalapja: Az érintett hozzájárulása (a hírlevélre történő feliratkozás), valamint a Grt. 6. §-a.
Az adatkezelés időtartama: Az utolsó hírlevél megnyitástól számított 2 év.

 

Az érintett jogai

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését az adatkezelő elérhetőségein. Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen a vonatkozó törvényekben meghatározott esetekben.

 

Jogorvoslati lehetőségek

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni, cím: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., weblap: www.naih.hu

Itt is megtalálsz:

Rólam

Rácz Beatrix vagyok, business és life coach. Mindazok beszélgető partnere, akik úgy érzik, életük egy pontján elakadtak, szeretnének ezen változtatni és szívesen továbblépnének.

Töltsd le INGYEN!

Csatlakozz a Facebookon!

Kövess az Instagram-on!

 46/365 Amikor piros az ég alja... Hát nem nagyon van ennél szebb zárása egy napnak. Szerintem. ☀️⭐️❤️ #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #naplemente #nofilter  43/365 Új metszőollót kaptam ma ajándékba, aminek kb annyira örülök mint egy új pár cipőnek. Ez már lehet kicsit beteges.  Apró örömök az életben. 🤷‍♀️🤦‍♀️✂️ #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #aprooromokazeletben  41/365 Reggel, az ablakból... #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #kolozsvar #gyorgyfalva #harmonialiget
 44/365 Hamarosan benépesül a magaságyásom is. Mit tagadjam, a kerteszkedés lázában égek. 🦔 #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #magasagyas #konyhakert  42/365 Hányós, hasmenős napot diafilmmel zárni a legjobb.  #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #diafilm  40/365 Esős, esti Kolozsvár. Még így is szeretem.  #dolgokamiketszeretek #fotokihivas #harmonialiget #kolozsvar

Kövess a Twitteren!


Kövess a Pinteresten is!

Foglalj időpontot!

advertisement

Partnerek

advertisement

Pin It on Pinterest